Oostende, Scheveningen, Ijmuijden, Den Helder.

Seglingden July 25th, 20116 Kommentarer

Oostende,  Tisdag 19:e juli.

6 Kommentarer till “Oostende, Scheveningen, Ijmuijden, Den Helder.”

 1. Gudde säger:

  Segla nu lugnt hemåt,Volvo Lastvagnar finns “nog” kvar ett tag till…Låt oss veta när du närmar dig Marstrand,det är många som undrar.Kram Gudde

  • Tobbe säger:

   Hej!
   Jag planerar att komma till Marstrand på Lördag 6:e augusti. Hade planerat tidigare men inte möjligt pga det dåliga vädret. Legat innblåst i två omgångar. Ska ju börja jobba på måndagen 8:e augusti så det blir i grevens tid.

 2. S/Y Allie säger:

  Tjena Torbjörn!

  Vilken väg plannerar du att ta hem? Vi ligger i Ramsgate och väntar på finare vindar. Tänkte Segla till Thyborön å ta Limfjorden.

  Ha det gött
  // S/Y Allie

  • Tobbe säger:

   Hej Allie!
   Roligt att höra ifrån er. Jag ligger nu Fredagen 29:e Juli i Nyköping på ön Mors mitt i Limfjorden. Har varit inblåst i Den Helder. Kommer att segla härifrån via Läsö upp mot skagen. Vet inte hur ni ligger till nu men det hade varit kul om vi kunde träffas.
   Segla lugnt
   Tobbe

 3. Jörgen säger:

  Hej Tobbe!

  Om inte jag ser fel är du på västkusten av Danmark. Du är snart hemma, stämmer det att borta bra men hemma bäst?
  Du verkar gjort en jättelång segling sista dygnet. Troligtvis välkomnar vi dej med fint sommarväder.

  • Tobbe säger:

   Hej Jörgen!
   Ligger mycket i det uttrycket, borta bra men hemma bäst. Är nu i Nyköping mitt i Limfjorden. Gjorde ett jätteryck från Den Helder i Holland till Thyborön. Hade tänkt att gå via Borkum och Helgoland men tiden börjar tryta. Fick beställt en “risted hot dog med bröd. Risted lög og de hele” i havnekiosken på Thyborön. Satt fint.