Boulogne

Seglingden July 18th, 2011Comments Off on Boulogne

Boulogne 2011-07-16

Lite längre etapp, 150 Nm, från Cherbourg till Boulogne men fint väder och en behaglig segling med vinden med mig. Sov några timmar på vägen och är framme på eftermiddagen dagen efter. Vill helst stanna bara en natt och segla på norrut, men sämre väder med ett lågtryck från atlanten är på ingående, så det blir till att stanna här ett par dagar.
Det visar sig att jag inte kommer iväg förrän på Tisdag 19 Juni eftersom det är ”gale warning” utfärdad. Promenader mellan regnskurarna och film. Regnar och blåser mest så man har ingen lust att vara ute.  Träffar en finsk båt som ligger här. De är på väg till Kanariöarna. De berättar att de följt vår segling via hemsidan och det är ju trevligt. Annars pågår en  maritim weekend här med live musik och utställningar. Alltid något att titta på.

Hade planerat att vara hemma i Marstrand Söndagen den 31:e  Juli men det känns tveksamt om jag hinner, med tanke på det dåliga vädret. Lördag 6:e Augusti är nog mer troligt. Får se hur jag ligger till i början på nästa vecka.

Inga kommentarer till “Boulogne”

Comments are closed.